23 oktoober 2008

Tutvume Eesti uusnatsidega

Eesti uusnatsid on kahtlematult põnev uurimismaterjal. Eriti need, kes oma "püha ülesannet" ka internetis teostamas käivad. Kuna neid on päris palju, siis teen juhusliku valiku mõnedest tegelastest, kes oma aktiivsusega silma on paistnud.

Esmalt võiks tutvustada ühte aktiivsemat, kes kandideeris ka viimastel riigikogu valimistel. Nagu eeldada võib, siis ikka Iseseisvuspartei nimekirjas, mille juhtusse ta ise ja peale tema kuulub veel palju huvitavaid inimesi. Nimi tal Jaanus Koorep. (Andmed ja ka foto on Eesti Päevalehest)
Sündinud 5.juulil 1974 aastal, ehk siis hetkel 34-aastane. Sündinud on ta Tallinnas, kandideeris aga Tartumaal. Ametilt aus töömees: KMT fassaadimeistrite firmas klaasija alumiinumi fassaadide valmistaja ja paigaldaja. Haridus ikka keskharidus nagu natsidel olema kipub ja lõpetanud Tallinna 6. Õhtu Keskkooli (kooli nime sisestas ta internetti ilmselt iseseisvalt) 1992 aastal. Muideks, valimistel sai ta ainsa iseseisvuspartei kandidaadina Tartu- ja Jõgevamaalt 69 häält. Seega Tartu maakonnas skinne eriti pole, või nad lihtsalt valimas käimise asemel arutavad kuidas Eestit mittevalgetest puhastada.

Mida mees veel teeb?
Noh näiteks on ta 1992 aastani mänginud basskitarri ja ka laulnud sellises toredas Eesti bändis nagu PWA ehk pikemalt Preserve White Aryans.
Vahepeal käis ta sõjaväes (sel ajal PWA ei tegutsenud) ja pärast mängis bändis juba trumme. PWA on teinud selliseid plaate nagu "In Hate Of The Russian", "Neegrid tagasi dzunglisse".

Jaanus pudeliga


Vahelduseks ka Jaanuse loomingunäide.

VALGE VASTUPANU
(sõnad & musa: Jaanus Koorep)
Au on mul olla valget verd
Käia valge vastupanu teel
Holokaustist ammugi on küllalt
Ja saabub peagi kohtupäev

Ref: Kõlalab hüüe üle maa ja vee
Üle metsade ja mägede
Üks rahvas, üks juht, üks riik
Ei tagane me eales siit

On lipud heisatud ja taob ka trumm
Ka võimsalt kõlab jälle meie laul
On hüüe üks: Valge jõud !
Ja rõõmuks on meil rabi silmis õud

Kuna PWA-l tegi KAPO elu raskeks, siis tuli nime muuta. Alguses oli see Nordic Blood, mille tekstid pajatavad teemal "Nordic Spirits ja National Socialism." Tegelt tegutsevad nad vaikselt oma PWAga edasi, kuigi mitte eriti Eestis.

Korraliku muusikuna on Jaanusel ka mitmeid hüüdnimesid. Muusikuna on ta "Siil", poliitiku-uusnatsina Haterider, antianarhist jpm.

Avalikest poliitilistest allkirjakogumistest on ta alla kirjutanud Tšehhi kristallist samba püstitamisele kui vanemmontöör; Leedus kirjutatud kirjale Merkelile, mis on gaasitoru vastu ja
Maavalla hiite kaitse kirjale.

Kust kohast veel Jaanuse kohta infi saab? Ma ei tea, kas ratest on mõtet otsida, aga myspace on päris huvitav koht, kus on olemas ka Jaanuse kirjavahetus teiste white powery sõpradega. Tema ilupiltide kogu on siin ja seal on ta ikka väga teistsugune kui päevalehe fotol.

Siit leiab tema postitused militaar.net foorumist. Sealt lugege ise, mis raamatuid ta loeb jms.

Mujalt internetist võib leida, keda mees vihkab. Loomulikult on tema vaenlaste hulgas kommunistid ja homod.

Siin tema komminäide defist artiklile Delfi: Punase roosiga homod
Täpselt nii, sotsiaaldemokraadid ongi see siug, mis igalpool mujalgi, nagu näha, toodab ja propageerib perverte nende täies hiilguses.

Keskharidusega inimene muidugi võiks ju teada, et homosid pole võimalik toota ja et homofoobid on tihtipeale hirmul, et ka neile võiks sookaaslane sügavamat huvi pakkuda ja kus siis selle häbi ots.

Aga miks on uusnatsid vastikud? Igal inimesel peaks ju olema õigus uskuda oma usku. Kuid nii nagu erinevat tüüpi usud on olnud tegelikuks kattevarjuks vägivallale, siis uusnatside suurim usk ongi vägivalda. Vägivald on nende jaoks ainus lahendus kõige selle vastu, mis nende väikest ajurakku närvi ajab.

Mille järgi tunneb ära muusika, mis uusnatsil erutuse tekitab? Väga lihtne, seal räägitakse võitlemisest, verest, tapmisest, sõjast ja kõigest sellest positiivses võtmes. Kuigijah, muusikaline taust on üldiselt päris meeldiv metal, rikub haiglane huvi vägivalla vastu kogu muusika.

Aga Jaanuse huvi vägivalla vastu on täiesti tavapärane. Näiteks oskab Jaanus artiklile Lihulas toimub kontsert vägivalla vastu, kommentaariks lisada vaid suurtähtedega kirjutatult "ROCK AGAINST COMMUNISM?" Pole ka imestada, kanaajuga eestlane võitleb kommunistide vastu riigis, kus keegi ennast avalikult kommunistiks ei tunnista ja kus ühena vähestest riikidest puudub kommunistlikpartei. Mis viga tahta võitlust olematu vaenlasega?

Nüüd on see jutt väikesest võitlevast natsist juba pikaks läinud. Paneks siia lõppu veel paar rida laulust, mis teda iseloomustada võiks:

Aryan power, aryan pride – We will fight until the day we die. We will never retreat, we will never defeat, the world is full of scum. The world is full of scum…Don’t let no evil control you or poison your mind. Don’t ever believe the politicians, cause they tell the masterlies. European Union brainwashes your minds, our people too and their will to fight.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

rate.ee-s on valgepaelamehi kümnete kaupa, otsi näiteks huvimärksõnade "white power", "88", "eesti leegion", "p.w.a." jne. jne. järgi.

Trash ütles ...

Tekst on täis veidraid vigu, nii fakti kui grammatika kohalt. Lisaks meelevaldset üldistamist ja entusiastlikku haaramist. Sa uuri teinekord seda eesti "natsiteemat" veits lähemalt enne kui klaviatuuril klõbistama kukud.

Rein ütles ...

Trash. Sa võiksid kirja panna, mida sa veidra faktivea all silmas pead? Selleks see jutt siin ogi, et saaks vigu parandada.
(PS! kirjavigade parandamine ei ole huvitav).

nibelungen ütles ...

Aga, mis mees sa rein ise oled?
Anna laiemale avalikusele oma täis nimi teada, et natsid ka teaksid, kes see netisõdalane on.

Anonüümne ütles ...

Sellise paskvilli võib kirjutada absoluutselt igaühest, kaasa arvatud sinust endast, costello. Pealegi kubiseb see faktivigadest. Ja kuidas meil lood selle uue andmekaitseseadusega ka on?

Anonüümne ütles ...

aga mis seal imelikku on siis? Elu on selline Rein. Võib olla saad kunagi üle sellest ja mõistad, et inimesed on erinevad ja unikaalsed. Eesti on demokraatlik riik ning iga üks võib mõelda mida ise tahab ja kuuluda sellistesse ühendustesse kuhu ta ise tahab.

Le Divin M ütles ...

Rein Costello, ma ei hakka siin üldse keerutama ega varjama teaduslikku fakti, et sa oled tavaline pauk kuubis. Lisaks muidugi ilge vabadusvõitleja ning maailmaparandaja, aga see ei koti nagunii kedagi. Ma õnneks oman juurdepääsu veel huvitavamale ja intiimsemale infole inimeste kohta, kui sina. Nii et küll ma lähemate päevade jooksul su CV oma veergudele riputan.

PS. Minu kommentaar ei sisaldanud ühtegi solvangut ega võimalikku vihjet följetoni autori kohta. Äärmisel juhul tasub sul isiklikult võtta sõna "tavaline" mu kommentaari esimeses lauses.

Crap ütles ...

Tavai lao oma andmed lagedale Rein poiss.Tahame ka teada ,et mis masti mees sa selline oled.